Písanie Hravo 2.0: ešte viac zábavy a efektivity pri nácviku písania

od | 08. 08. 2024

Chcete písať rýchlejšie, bez preklepov – stráviť pri počítači menej času, a to iba za 10 hodín tréningu? Aktualizácia Písanie Hravo 2.0 prináša inovatívny spôsob, ako to dosiahnuť. Ide o najnovšiu verziu nášho kurzu, ktorá posúva tréning písania všetkými desiatimi na vyššiu úroveň. 

Písanie Hravo 2.0 je navrhnuté tak, aby vám poskytlo jednoduchšiu, zábavnejšiu a efektívnejšiu cestu k perfektnému písaniu všetkými desiatimi. Čaká na vás kompletný motivačný systém, ktorý prepája všetky doterajšie funkcie s novými prvkami. Pripravte sa na zbieranie skúsenostných bodov (SK) a postup cez hodnosti, ktoré odrážajú váš pokrok. 

Ako funguje Písanie Hravo 2.0?

 

Základom nového systému je zbieranie skúseností. Za každú činnosť v kurze získavate skúsenostné body (SK), ktoré vás posúvajú na vyššie úrovne.

Kľúčové prvky v Písanie Hravo 2.0:

Získavanie SK bodov:

    • Hranie hier: SK získavate za štandardné hry v kurze, za hry v Mori príležitostí, za odohrané súťaže a za nastaviteľné kolá. Body sa počítajú na základe vašej úrovne, získaných hviezdičiek, rýchlosti a počtu chýb. 

Čím viac získaných hviezdičiek a čím vyššia rýchlosť počas hry, tým väčší počet SK. Za viac chýb a za prehranú hru získa hráč menej SK.

Hráč získa SK aj za hry na nižších úrovniach, ako je jeho aktuálna najvyššia dosiahnutá úroveň. Týchto bodov je však výrazne menej než za hry na riadnej úrovni.

     

      • Denná odmena: Za každých 10 minút nepretržitého tréningu získate bonus v podobe SK bodov a zeleného políčka v kalendári.

       

        • Týždenná odmena: Za každodenný tréning počas 7 dní získate významný bonus. Táto odmena sa resetuje, pokiaľ vynecháte ktorýkoľvek tréningový deň. Za každý ďalší dokončený týždeň neprerušeného tréningu získate novú týždennú odmenu.

      Systém hodností:

        • Hráči postupujú v hodnostiach od „1. hodnosti“ po „100. hodnosť“. Každá z hodností má svoj špecifický názov. Postup v hodnosti nie je len o počte odohraných hier, ale aj o kvalite výkonu.

      Čo je nové v kurze Písanie Hravo 2.0?

      Písanie Hravo 2.0 spája všetky prvky kurzu do jedného uceleného motivačného systému. Používatelia teraz môžu:

       

        • Využívať výhodný systém odmien, ktorý podporuje pravidelnosť a výkonnosť.

        • Sledovať svoj pokrok cez hodnosti, ktoré odrážajú úroveň ich zručností.

        • Využívať denné a týždenné odmeny, ktoré motivujú k pravidelnému tréningu.

        • Sledovať svoje výsledky a hodnosť spolu s priateľmi či spolužiakmi, čo pridáva nový prvok porovnávania a motivácie.

        • Zapojiť sa do nových interaktívnych aktivít, vďaka ktorým je učenie zábavnejšie, pútavejšie, a teda aj efektívnejšie. 

      Ako na to?

        1. Registrácia: Prihláste sa do kurzu Písanie Hravo 2.0 a začnite s vašou hravou cestou.

        1. Každodenný tréning: Venujte nácviku písania aspoň 10 minút denne, aby ste si zabezpečili dennú odmenu.

        1. Aktivita v kurze: Hrajte hry, trénujte v nastaviteľnom kole, absolvujte súťaže a zbierajte SK body pre rýchlejší postup na vyššie hodnosti.

      Prečo ísť do toho?

      Písanie Hravo 2.0 vám nielen pomôže naučiť sa alebo zlepšiť písanie všetkými desiatimi, ale taktiež vás udrží motivovaných a plne zapojených. 

      Začnite ešte dnes a pripojte sa k ostatným hráčom na ich ceste za tým, stať sa majstrami klávesnice.

       

      Mohlo by vás zaujímať

      Klávesy: Ctrl a Alt

      Klávesy: Ctrl a Alt

      Ovládacie klávesy Ctrl a Alt dokážu neuveriteľne zjednodušiť život. Poďte sa pozrieť na to, aký je správny prstoklad a čo všetko tieto klávesy vedia. Ctrl alebo Control Ctrl patrí medzi ovládacie klávesy. Znamená to, že sám o sebe len veľmi zriedka vykoná nejakú...